Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Η Κανδήλα γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. (φωτο)

Με έναν πολύ καλό ανοιξιάτικο καιρό ολοκληρώθηκαν στην Κανδήλα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου για την επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Το πρωί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία από τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Αστακού π. Ιερόθεο και τον εφημέριο Ευφρόσυνο Γρίβα.  Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας έγινε από την εκπρόσωπο του Γυμνασίου Κανδήλας κα Βούλγαρη Αγορίτσα. 
Στη συνέχεια στο Μνημείο Ηρώων, αφού εψάλλη η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση, κατέθεσαν στεφάνια ο αντιδήμαρχος  Ξηρομέρου Γκόλιας Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπύρος Κράββαρης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο εκπρόσωπος από την Εθνική Αντίσταση καθώς και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και μαθητές από το Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο Κανδήλας. Αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων, εψάλλη ο Εθνικός μας Ύμνος. 
Τέλος στην κεντρική πλατεία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας αποσπώντας τα χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου ...
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες...!!!
Δείτε πολλές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας...