Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο πρωτοπόρος ΑΣΤΑΚΟΣ έφυγε από τη δυνατή ΚΑΝΔΗΛΑ με ισοπαλία 0-0

Φωτο από Σοφία Λώλου

     Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού συνεχίζει αήττητος να οδηγεί την κούρσα του Γ΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας, βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον και κάνει σχέδια για τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας. 
       Η καλή πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα πιστώνεται στη νέα διοίκηση με Πρόεδρο τον κ. Αποστόλη Ντίνο, στους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και επίσης πολύ καλά παιδιά που οι περισσότεροι αφήνουν τις δουλειές τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αφιλοκερδώς και βεβαίως στον προπονητή κ.Μάκη Μπότσιο που με επαγγελματισμό διατηρεί την ομάδα ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη και επιπλέον προετοιμάζει τις υποδομές ώστε να υπάρχει συνέχεια και ανανέωση στο έμψυχο υλικό.....

     Το παιδικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ έχει συνεχείς επιτυχίες στους μέχρι τώρα αγώνες με μεγάλα σκορ και προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στην επόμενη φάση με αντίστοιχες ομάδες του Αγρινίου.  

      Ως προς το παιχνίδι της Κυριακής, έγινε ένα κλασικό τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Κανδήλας και του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού στο γήπεδο της Κανδήλας και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις. 
       Τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο παιχνίδι ήταν η άψογη αγωνιστική συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών, η δύναμη και το πάθος για τη νίκη και από τις δύο ομάδες χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν γκολ.
         Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο επιφυλακτικά και με προσεκτικές κινήσεις προσπάθησαν περισσότερο να μην δεχτούν γκολ παρά να πετύχουν. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έδειξαν αποφασιστικότητα, δημιούργησαν περισσότερες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες.

Για τον Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ έπαιξαν: Γιαννείος Ανδρέας, Κεραμίδας Γιώργος, Κεραμίδας Παναγιώτης, Γιαννείος Π. Χάρης, Λυγκώνης Δημήτρης, Λυγκώνης Βασίλης, Γεωργαλής Βασίλης (Κεραμίδας Θανάσης), Βασιλάκης Άγγελος, Βαρδής Βαγγέλης, Γιαννείος Κ. Χάρης, Κεραμίδας Δημήτρης.


Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ έπαιξαν: Ελευθεράτος Διονύσης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Τριάντης Σωκράτης, Παπαζήσης Γιάννης, Γκάτσης Γιάννης, Αργύρης Αλέξης, Ταφάνι Πέρι, Κοτρότσος Γιώργος, Λιβάνης Πάνος, Λιβάνης Βασίλης (Τζακώστας Σταύρος), Λαδάς Γιώργος (Κολλιάς Πάνος).