Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγροκτηνοτρόφοι της Αλυζίας για 15η ημέρα. Στο μπλόκο ο Βουλευτής Αιτ/νίας του ΚΚΕ κ. Νικόλαος Μωραΐτης. (Φωτογραφίες και βίντεο).


ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑΣPRESS

Συνολικά 15 ημέρες συμπληρώθηκαν σήμερα από την ημέρα που οι αγροκτηνοτρόφοι της Αλυζίας προχώρησαν σε δυναμικές κινητοποιήσεις κλείνοντας κάθε ημέρα 12 με 2 το δρόμο στην διασταύρωση του Μύτικα.
Αιτία το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που προτίθεται να κατεβάσει προς ψήφιση η Κυβέρνηση, όπου σύμφωνα με την γνώμη τους καταστρέφει ολοσχερώς τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και οδηγεί στον αφανισμό τους.

Σε συνεννόηση και συντονισμό με τους αγρότες του μπλόκου του Κεφαλόβρυσου συνεχίζουν το αγώνα τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να βρίσκονται κάθε ημέρα 12 με 3 στο ίδιο σημείο με αίτημα την πλήρη απόσυρση των εν λόγω νομοσχεδίων και την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση, το οποίο είναι και το Πανελλαδικό αίτημα όλων των αγροτών που κινητοποιούνται όλες αυτές τις ημέρες σε όλα τα σημεία της χώρας μας.

Το μπλόκο στην διασταύρωση του Μύτικα επισκέφτηκε σήμερα και ο Βουλευτής Αιτ/νίας του ΚΚΕ κ. Νικόλαος Μωραΐτης, ο οποίος συνομίλησε με τους αγρότες και τους ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος του, οι οποίες είναι σταθερές, γνωστές και καθαρές, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος με αυτές.