Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Βασίλισσα του TAE KWON-DO για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Μαρία Λεκατσά από την Κανδήλα.

 
 
ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO  ITF “
EUROPEAN KING OF TAE KWON-DO ”

   Το σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου στην Πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις Πανευρωπαϊκά, πάνω στο άθλημα του TAE KWON-DO ITF. 
  Ένα πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή και πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, αντάξιο του ονόματος “ KING OF TAE KWON-DO ” ( ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ TAE KWON-DO). Οι τελικοί των κατηγοριών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε ένα κλίμα πολύ εντυπωσιακό κάτω από πολλά φώτα, έντονη μουσική, πολλούς θεατές και ένα κλίμα εορταστικό αλλά και γεμάτο ένταση και αγωνία για το ποιος θα είναι τελικά ο νικητής.........
   Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος “ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ” (Λαμπρίδη 4 τηλ.6945262661), ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας, για ακόμη μια χρονιά έδωσε το παρών με συμμετοχή 8 αθλητών στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.     
       Οι αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν μία 1η θέση, δύο 2ες Θέσεις και δύο 3ες θέσεις. Πιο αναλυτικά: 1η θέση και Βασίλισσα της βραδιάς Λεκατσά Μαρία, για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αυτή τη διοργάνωση. 2η θέση: Μπαντής Αχιλλέας και Πανταζής Στέφανος επίσης για δεύτερη φορά σε αυτή τη διοργάνωση και τέλος 3η θέση Ανδρούτσος Ιωάννης και Ντάκουλας Γεώργιος.
      Ο προπονητής του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: 
     Κάθε χρόνο στηρίζουμε αυτή την διοργάνωση με όλο και περισσότερους αθλητές. Είναι μία πολύ καλή διοργάνωση τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοργανωτικό. Είναι μία γιορτή του αθλήματος που αγαπάμε. 
     Εδώ και πολλά χρόνια, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον Προπονητή, αλλά και από τους αθλητές μας, να κρατήσουμε το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο του Συλλόγου μας. 
     Αυτό θέλει πολύ κόπο και πολλές θυσίες. Είμαστε από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και κάθε φορά θα είμαστε και πιο δυνατοί από την τελευταία. Δουλεύουμε μεθοδικά από τις μικρές ηλικίες και η προπόνησή μας έχει ένα στόχο, να είμαστε οι καλύτεροι.
    Τέλος η συνάντηση αυτή ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου 2016 και οι αθλητές του συλλόγου μας εδώ και καιρό προετοιμάζονται.

Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  
(ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ.6945262661)
«Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών »