Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Αγιασμός επί τή ενάρξει των μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων και Κύκλων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας. (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας τελέστηκε χθές από τον πάτερ Ευφρόσυνο Γρίβα ο Αγιασμός για την έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με την Χάρη του Θεού και την ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας έγινε και φέτος ο Αγιασμός των Κατηχητικών Σχολείων και των Κύκλων της Ενορίας μας .
 Με την συμμετοχή των παιδιών Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού αλλά και κάποιων γονέων έγινε η έναρξη της νέας χρονιάς.  Θερμές ευχαριστίες στον Τριαδικό μας Θεό και στον σεπτό Ποιμενάρχη μας για την ανύστακτη φροντίδα του. Ιδιαιτέρως όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας .
  Το πρόγραμμα των μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων έχει ως εξής : 
Κάθε Κυριακή πρωί: ώρα 11 με 12 κοριτσια Γυμνασίου και Λυκείου,  12 με 1 κορίτσια Δημοτικού και απόγευμα ώρα 5 με 6 αγόρια Δημοτικού και χωριστά αγόρια Γυμνασιου και Λυκείου.
Θερμή παράκληση σε γονείς και διδασκάλους όπως προτρέπουν τα παιδιά να έρχονται στα Κατηχητικά μας Σχολεία, να έρχονται στην αγκαλιά του Θεού! !!! 
 Καλή αντάμωση κάθε Κυριακή στις αίθουσες του Γυμνασίου Κανδήλας."