Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Μία γιατρός επί θητεία και δύο αγροτικοί ιατροί στο Κ.Υ. Μύτικα με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα.


από: mytikas press

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας στις 23.12 τα προσωρινά αποτελέσματα (ελπίζουμε να γίνουν και οριστικά) της πρόσκλησης για δήλωση αγροτικών ιατρείων που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα, στο Π.Ι. Κανδήλας έρχεται γιατρός επί θητεία (κα Πολύζου Αγγελική) και στο Κ.Υ. Μύτικα και στο Π.Ι. Καστού έρχονται αγροτικοί ιατροί, η κα Παπαθανασίου Γεωργία και ο κ. Φαρόπουλος Κων/νος αντίστοιχα.
Σε λίγες ημέρες στο Κ.Υ. Μύτικα, θα έρθει σίγουρα όπως πληροφορούμαστε η μία από τις δύο γιατρούς που τοποθετήθηκαν με βάση τα αποτελέσματα των αιτήσεων του Ιουλίου του 2016. Κάνει την εκπαίδευση της στο Μεσολόγγι και 15 Ιανουαρίου θα είναι στο Κ.Υ. Μύτικα. Η άλλη αγροτική γιατρός που είχε τοποθετηθεί στο Π.Ι. Αρχοντοχωρίου, δεν θα έρθει γιατί άνοιξε θέση για να κάνει την ειδικότητα της.
Με τους τρεις γιατρούς που τοποθετήθηκαν με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα, έστω και μία θέση να έρθει τελικά, θα υπάρξει μεγάλη βοήθεια για την καλυτέρευση της κατάστασης στο Κ.Υ. Μύτικα. Ευχή δική μας είναι να έρθουν τελικά και οι τρεις γιατροί.